onsdag, oktober 17, 2007

England!

Nesten to uker i England er ikke feil. Spesielt ikke når man er på studietur med Kommunikasjon og Livssyn! 26 elever og tre lærere fra Norge dro spente over og ble på ingen måte skuffet. Det faglige innholdet var solid og inspirerende, med forelesninger innenfor felter som C.S. Lewis, nyateisme, Islam, forholdet mellom kristendom og naturvitenskap, formidling av kristentro inn mot ungdomskulturen, bibelutleggende forkynnelse++++. Det finnes faktisk oppegående folk utenfor Norge og!
Er man på tur så er man på tur. Og da har man det som regel gøy. Og sånn var det på denne studieturen og. En fantastisk gjeng å reise med! Når man i tillegg får med seg to fotballkamper og to musikaler blir det ganske enkelt veldig bra!
Vi bodde fire dager i Churchill, en liten landsby utenfor Oxford. Familien Cunningham (Richard var generalsekretær i Laget i England) hadde kjøpt en gammel mølle som de hadde gjort om til et lite privat kurs- og konferansesenter. Fantastisk koselig sted og familie!
Jeg og Gjermund overvar det meget spennende Leauge One oppgjøret mellom Leyton Orient og Swansea City. Hjemmelaget, som før kampen var serieledere, gikk på en solid smell og tapte 0-5....

En av universitetsbygningene i Oxford... Litt annen stil enn hva vi er vant til i Norge. I et av disse rommene hadde C.S. Lewis sitt kontor da han underviste her.
En kveld utenfor Buckingham Palace...
Oddi på JJB Stadium. Liverpool slo til og vant 1-0 etter scoring av Yossi Benayoun. Digg! Jeg satt blant hjemmesupporterne og kunne derfor ikke juble noe da LFC scora. Las på nettet etterpå at 8 Liverpoolsupportere var blitt banka opp fordi de stod blant hjemmefansen og jubla....

1 kommentar:

Anonym sa...

Du skriver: "Det finnes faktisk oppegående folk utenfor Norge og!" Det hadde kanskje vært mer riktig å stille et spørsmål om det finnes mange oppegående mennesker i Norge??