torsdag, mars 22, 2007

Regjeringens ti bud til nyfødte

1. Du skal gå i barnehage.
2. Du skal ikke be bordbønn
3. Du skal ikke gå på annet en den offentlige skolen
4. Du skal betale din skatt med glede
5. Du skal organisere deg.
6. Du skal kunne bryte ekteskapet uten separasjonstid.
7. Du skal beherske begge målføre. (SPs gjennomslag)
8. Du skal ikke kjøre amerikanske biler.
9. Du skal ikke delta på internasjonale operasjoner som ikke har tydelig forankring i et vedtak i FNs sikkerhetsråd og i sentralsstyrene til de tre rødgrønne partiene.
10. Du skal ikke tro på alt foreldrene dine sier deg. Avlyd kun barnehagepersonell som er medlemmer av fagforeningen.

(Hentet uten tillatelse fra ljosland.nettblogg.no)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Noe som irriterer meg så inni granskauen er at disse sosialistene hevder de står for "verdier". Men det eineste dei tenker på er at: "tar vi barna fra foreldrene og sørger for at alle har akkurat det de trenger for å overleve så får VI sitte på toppen og ha det godt, nyte luksus". Akkurat som Mao, Kim, og andre kommunister. Samma driten. Ta ansvaret fra folket, de er ikke til å stole på, overvåk de mest mulig og straff små ordensbrudd. Men ikke straff mordere og storkriminelle, de er på vår side og sprer frykt i samfunnet. Ikke utvis eller fengsle farlige innvandrere, legg skylda på folket. Det de glemmer er at en av mange gode løsninger for å kurere "problembarn" er å GI de ansvar, la de føle seg viktige, mens sosialismen minimerer mennesker til et middel, en ikke-unik skapning som trenger mat, vann og et helsetilbud og det får være nok.

(Regner med pepper for denne...) Borgerlige! Rott oss sammen!!

Frøydis Vestbøstad sa...

uuuuups, vi brøt visst 1.budet med alle tre barna. Nr 2 holder vi fast på og har fått mange spørsmål fra vennene til barna om hvorfor vi gjør dette, men de lærer da sangen etter noen gangers middag hos oss.3. eh, brudd igjen. 4,5,6 ikke gjennomført.7.gjennomføres (skal godt gjøre når blandingsekteskap innføres)Resten er vel og brutt. Hva er straffen? Stem borgerlig?

O'Bakken sa...

(Bortsett fra ironien i 7. bud)

KONGE!!!!