mandag, desember 04, 2006

Is this the man?


Tidenes mestvinnende engelske fotballklubb er sannsynligvis i ferd med å skifte eier. Sjeik Mohammed bin Rashid al-Maktoum, verdens 5. rikeste mann, skal være nære ved å overta Liverpool FC. I så fall vil tre lange år med jakt etter en ny investor være over.

Emiren av Dubai, som også er visepresident og statsminister i De Forente Arabiske Emirater, skal være god for omtrent 88 milliarder kroner, og burde dermed ha alle muligheter til å danne et godt fundament for klubbens økonomiske fremtid. Det sies at han i første omgang vil slette klubbens gjeld ca 1 milliard kroner og finansiere klubbens nye stadion i Stanley park, noe som er ventet å koste i overkant av 2 milliarder kroner. Han vil i tillegg overta mesteparten av aksjene i klubben, noe som er anslått å ville koste mellom 1,5 og 2 milliarder kroner.

Så er spørsmålet om dette er det beste for klubben Liverpool. Det gjenstår foreløpig å se. Forhåpentligvis slipper vi unna tilstandene som råder hos Chelski, der det meste av det som noen gang måtte vært der av sjel i klubben synes å være blåst langt inn i Sibir. Sjeiken skal alltid ha vært en Liverpoolsupporter, og skal visstnok være veldig klar over klubbens spesielle historie og atmosfære. Forhåpentligvis stemmer det, og forhåpentligvis viser han seg å være i stand til å ta vare på det også i fremtiden.

You'll Never Walk Alone

6 kommentarer:

Anonym sa...

aas...virker til å være en trivelig kar det der

oddi sa...

godt å se at du har klubbens beste i tankene...

walk on

Anonym sa...

Hei Oddi.. Sitter på flekkerøya hos gode venner her. Fikk vite du hadde vært på yngres her på onsdag, du e visst gode...Marie syns du var veldig flink til å tale. Når gutten i huset her(5år) såg det bildet du har lagt ut sa han; se, Gud...Vranglære..God helg

Anonym sa...

Hei Synnøve!
Godt å høre at gutta på øya ser hva som er hva! men du må minne han om at han er tross alt en god mann hvis han gjør noe bra for liverpool!

håper det står bra til med deg!

oddi

Anonym sa...

Hadde ikkje vært feil med litt dubai-penger i kassen. Så lenge det ikkje ødelegge sjelå! Me satse på Alves, Klose (evt. Toni), ronaldinho, owen (bare for å få han tilbake) og kanskje simao! Pluss ny stadion og gratis sesongkort for kristne nordmenn.

- hilsen torri og sven - veldig fornøyde med 4-0 i dag - fra hasle!

oddi sa...

Ja takk til Alves, Klose, Toni, Ronaldinho, Owen og Simao!!

Ny stadion er jo et must, men tror vel kanskje muslimske nordmenn ligger bedre an til å få gratis sesongkort hvis Mr. Dubai får roret....