onsdag, november 29, 2006

Nr. 1

Jeg er fasinert. Og jeg har falt pladask. For tiden er det ingen tvil. Seinfeld er så til de grader det beste programmet som går på norsk TV for tiden. For et konsept!

Den gjengen er bare fantastisk sammensatt. Kramer og George, to ytterpunkter på skalaen over galskap. Hva er det som har gjort Kramer til den han er? Er det oppvektsten? Miljøet? Er det genetisk? Isåfall, hvordan er et familieselskap der i gården? Og så er det temperemantet til George. Har du noen gang sett ei kortere lunte? Hva er det han ikke blir provosert av!?

Og når man er inne på galskap, Newman er jo Mr.Craziness! Større taper enn det skal man lete lenge etter :-)

Jerry og Elaine, de to "normale" oppi det hele. Hvordan går det an å være så kynisk og selvopptatt!!??

Noe av det geniale er at de hele tiden tar sider ved samfunnet vårt på kornet. Man kjenner seg igjen av så mange av de situasjonene som oppstår. Og da kan man jo spør seg, hvordan i alle dager er verden blitt så gal at dette er dens speilbilde??

Jeg vil til slutt rette en stor takk til TV3, som gir meg min daglige dose av dette fantastiske programmet. Men en liten bønn må med, er det mulig å flytte det frem en time? Det er jo umulig å i det hele tatt tenke på å komme i seng før klokka ett når dere begynner programmet så seint!

5 kommentarer:

åshild sa...

Ahh, så enig!! Men me har ikkje tv3, og det er kanskje like greit, ellers hadde en vel blitt avhengig...

O'Bakken sa...

Takk Odd Inge! Trenger å høre på ny og på ny at Seinfeld ruler.. Men i kampen om å være program nr 1 får de utfordring både av Simpsons og The Office..

Anonym sa...

nei å nei.. ingenting slår bonderomantikken og grey's anatomy!!

oddi sa...

Renate.. Føler det er kjønnsforskjellen som spiller inn her... Greys anatomy er jo skreddersydd for jenter, Bonderomantikk går til nøds...

Kari, avhengigheten av Seinfeld er avhengighet av den gode sorten... :-) Ofte går det to episoder om kvelden på TV3... Det er good!!

Og Kenneth.. Godt å se at du innser at du har et behov for Seinfeld, men kal be for deg når det gjelder de to andre programmene du nevner der...

Anonym sa...

aas...en glede å komme over en slik hyllest av seinfeld. et apropos er at regisøren av borat, larry charles, er en sentral figur bak seinfeld...